Ilma-vesilämpöpumput

Oletko harkinnut lämmitysmuodon vaihtamista? Meiltä saat myös ilma-vesilämpöpumput luotettavasti!

Ilma-vesilämpöpumput lämmittävät energiatehokkaasti talon ja käyttöveden. Järjestelmä on loistava ratkaisu niin uudistaloon lämmitysjärjestelmäksi kuin saneeraustaloonkin öljylämmityksen korvaajaksi

Ilma-vesilämpöpumpun avulla pidät kotisi lämpimänä vuoden kylminä kuukausina ja viileänä kesäaikaan. Hyödyntämällä ulkoilman energiaa pienennät energiakustannuksiasi ympäristöystävällisellä tavalla, samalla kun luot täydellisen sisäilman kotiisi.

Pyydä tarjous

Ilma-vesilämpöpumput

Ely-keskus tarjoaa jopa 4000 euron tuen kun vaihdat öljylämmityksen ilma-vesilämpöpumppuun!

Ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajille on tarjolla valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja öljylämmitysjärjestelmän korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla.

Lue lisää Ely-keskuksen sivuilta >>

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumput sopivat kaikenlaisiin taloihin

Ilma-vesilämpöpumppu on erinomainen valinta sekä uuteen tai vanhaan että isoon tai pieneen taloon, oli talossa sitten vesikiertoiset patterit tai lattialämmitys. Jokaiseen kohteeseen löytyy sopivan tehoinen ja erinomaisella hyötysuhteella varustettu laite, joka tuottaa huomattavia säästöjä.

Ilma-vesilämpöpumput ovat invertteriohjattuja, eli niiden antama teho vaihtelee tarpeen mukaan – toisin sanoen koneet antavat aina juuri sopivasti tehoa parhaalla mahdollisella hyötysuhteella.

Ilma-vesilämpöpumpuissa teemme yhteistyötä Jäspin kanssa.