Meistä

Rehellinen ja luotettava perheyritys

Putkityö Kolehmainen aloitti toimintansa toiminimellä vuonna 2001, kun aloitin LVI-alan yrittäjänä jatkaakseni isäni ja setäni viitoittamaa tietä. Osakeyhtiö perustettiin vuotta myöhemmin. Yrityksen alkuajoista lähtien olemme tehneet työmme sillä periaatteella, että asiakkaan tyytyväisyys on meille tärkein asia.

Juhlistamme jo 20 vuotta kestänyttä toimintaamme perheyrityksenä. Vaikka vuodet eivät aina ole olleet pelkkää juhlaa, ovat ne olleet aina yhtä merkityksellisiä. Olen ylpeä meillä pitkään työskennelleestä osaavasta ja ammattiylpeästä tiimistä, jolla on palava halu onnistua työssään ihan joka päivä. Yrittäjänä ja työnantajana pyrin jatkuvasti ymmärtämään syvällisemmin asiakkaitamme ja työntekijöitämme. Ajattelen, että vanhan hyvän tilalle voi aina löytää jotain uutta parempaa. Siksi kehitämme määrätietoisesti toimintaamme täyttämään asiakkaiden toiveita ja odotuksia.

Yritystoimintamme on kannattavaa ja olemme onnistuneet erottautumaan kokonaispalvelun kautta. Virheitäkin meille on joskus sattunut. Niistä kannetaan vastuu ja ne korjataan. Rehellisyys, aitous ja läpinäkyvyys kuuluvat mielestäni toimintamme itsestäänselvyyksiin. Tämä periaate on tuonut meille vuosien varrella monia pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Pasi Kolehmainen
Yrittäjä

Putkityö Kolehmainen - 20 vuotta

 ”Lämmin kiitokseni erinomaisesta palvelusta! Palveluketjunne toiminta on todella erinomaista. Asia lähti heti etenemään vaihe vaiheelta ja kerralla varmistuin, että olette ottaneet asian hoitoonne. Asentajat tulivat paikalle sovittuun aikaan ja työ eteni nopeasti ja todella ammattitaitoisesti. Kaikki pelasi hienosti, eikä jälkeenne jäänyt mitään järjesteltävää. Kaikki on kunnossa!

Maininnan ansaitsee myös asentaja, joka ammattiaan arvostaen ratkaisi paikalla esiintyneen haasteen. Teknisen palvelunne ohella asiakaspalvelun ja asentajien vuorovaikutus on teillä korkeatasoista, ystävällisyys, asioiden selvittäminen ymmärrettävästi, ensimmäisen yhteydenoton nopeus ja ajan tasalla pito. Vielä parhain kiitokseni esimerkillisestä palvelukokonaisuudesta!”

Asiakkaan palaute 09/2021

Putkiremontit kokonaispalveluna

Putkityö Kolehmainen tarjoaa putkistosaneerauspalveluita kokonaispalveluna suunnittelusta toteutukseen. 

Toiminta-alueemme on Uusimaa ja toimipaikkamme sijaitsee Vantaalla. Pääasialliseen kohderyhmäämme kuuluvat rivitalo- ja omakotitalokiinteistöt. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt ja taloyhtiöt, sekä yritykset, kuten isännöintipalvelut ja rakennusliikkeet.

Asiakkaamme arvostavat kokonaispalvelun ostamisen ja toteuttamisen vaivattomuutta. Toteutamme kymmeniä saneerauskohteita vuosittain ja tavoitteemme on vahvistaa asemaamme erottuvan kokonaispalvelun kautta.

Ota yhteyttä