Muut LVI palvelut

Kaukolämpöpaketin uusiminen

Kaukolämpölaitteiden uusiminen on ajankohtaista yleensä 20-25 vuoden käyttöiän jälkeen. Laitteiston ja sen osien kunto on kuitenkin syytä tarkistaa säännöllisesti, sillä niiden huolto tai vaihtaminen voi tulla ajankohtaiseksi ennen teknisen käyttöiän täyttymistä. Käyttöiän lisäksi uusimista kannattaa harkita mahdollisen laitevian ilmetessä, tai kun lämmönkäyttö lisääntyy merkittävästi. Kaukolämpölaite on räätälöity kiinteistön ja käyttötarpeen mukaan, jolloin myös uusimisen kustannus vaihtelee.

Kun harkitset kaukolämpöpaketin uusimista, pyydämme aina ensisijaisesti valokuvia asennuskohteesta. Valokuvien perusteella laadimme sinulle alustavan tarjouksen ja tarvittaessa tulemme kartoituskäynnille paikan päälle.

Tuntiveloituksella tehtävät työt

​Tuntiveloitus 70 eur/h (Minimiveloitus 2 tuntia.)

Sisältää asentajan matka-ajan toimipisteeltämme Vantaalta työkohteeseen ja takaisin, sekä työn vaatimiin hankintoihin kuluvan ajan.

Huoltoauton kilometriveloitus alle 20 km:n matkalla toimipisteeltämme työkohteeseen ja takaisin

  • Alle 20 km = 35,00 eur / huoltoauto
  • Yli 20 km = 1,10 eur / km / huoltoauto

Virka-ajan ulkopuolella tehtävien asennustöiden tuntiveloitus:

  • Arkisin klo 16.00–18.00 (+50 %)
  • Arkisin klo 18.00– (+100 %)

Kaukolämpöpaketit

Uponor tuoteturva

Putkityö Kolehmainen Oy on Uponorin virallinen asennusliikekumppani. Uponor-tuotteisiin sisältyy Uponor-tuoteturva, joka vastaa tuotteista niiden oletetun käyttöiän ajan. Komposiittiputkien oletettu käyttöikä on 50 vuotta.

Lue lisää

Harkitsetko kaukolämpöpaketin uusimista? Tai kaipaatko muita LVI-palveluita?