Käyttövesiremontit

Käyttövesiremontit

Uusi käyttövesiputkisto kestää vuosikymmeniä, nostaa talon arvoa ja pienentää vesivahingon riskiä. Sinun tarvitsee vain tehdä päätös, me hoidamme remontin toteutuksen sujuvasti alusta loppuun.

Nykyaikainen putkiremontti tehdään ensisijaisesti Uponorin komposiittiputkella pinta-asennuksena talon rakenteita rikkomatta. Putket asennetaan vanhan seinäpinnan päälle ja vain huoneiden väliset läpiviennit porataan. Putkien reitityksissä hyödynnetään mm. kalusteiden ylä- ja alasokkeleita. Tarvittaessa putket koteloidaan huomaamattomiksi.

Samalla kun taloon tehdään käyttövesiputkiston remontti, kannattaa uusia myös vesikiertoinen patteriverkosto.  Omakotitalon putkiremontti kestää yleensä vain 3-5 päivää ja voit asua kotona koko remontin ajan.

Meidän toteuttamat saneerausprojektit koetaan luvatussa aikataulussa pysyvinä, arvostettuina ja asiakkaille vaivattomina investointeina.

  • Käyttövesiputkien elinikä on noin 30-40 vuotta, jonka jälkeen ne on hyvä uusia.
  • Vanhojen putkien kuntoa on hankala tarkistaa, sillä ne usein miten kulkevat rakenteiden sisässä. Käyttövesiputkistojen uusiminen kannattaakin tehdä ennakoiden.

Käyttövesiremontti Helsinki Vantaa

Uponor tuoteturva

Putkityö Kolehmainen Oy on Uponorin virallinen asennusliikekumppani. Uponor-tuotteisiin sisältyy Uponor-tuoteturva, joka vastaa tuotteista niiden oletetun käyttöiän ajan. Komposiittiputkien oletettu käyttöikä on 50 vuotta.

Lue lisää

Kutsu meidät maksuttomalle kartoituskäynnille!