Palvelut

Käyttövesiremontit


Uusi käyttövesiputkisto kestää vuosikymmeniä, nostaa talon arvoa ja pienentää vesivahingon riskiä. Sinun tarvitsee vain tehdä päätös, me hoidamme remontin toteutuksen sujuvasti alusta loppuun.

Nykyaikainen putkiremontti tehdään ensisijaisesti Uponorin komposiittiputkella pinta-asennuksena talon rakenteita rikkomatta. Putket asennetaan vanhan seinäpinnan päälle ja vain huoneiden väliset läpiviennit porataan. Putkien reitityksissä hyödynnetään mm. kalusteiden ylä- ja alasokkeleita. Tarvittaessa putket koteloidaan huomaamattomiksi.


LUE LISÄÄ

Lämpöverkkoremontit


Vesipatterien putkiston uusiminen alkaa olla ajankohtaista viimeistään, kun verkosto on 30 vuotta vanha. Patteriverkostoremontti tehdään usein käyttövesiremontin yhteydessä tai muutama vuosi sen jälkeen. Vesivahinkoa ei kannata jäädä odottelemaan vaan vaihdattaa putkistot, minkä jälkeen ne toimivat taas moitteettomasti vuosikymmeniä.

Lämpöverkkoremontissa voidaan uusia koko lämpöverkko pattereineen, tai tarvittaessa vain putkisto ja termostaatit. Vanha patteriverkosto on syytä tarkistaa lämmönlähdettä vaihdettaessa, jotta se välittää riittävän tehokkaasti lämpöä. Myös sähköpatterit voidaan vaihtaa kätevästi vesikiertoisiin.


LUE LISÄÄ

Kaukolämpö


Kaukolämpölaitteiden uusiminen on ajankohtaista yleensä 20-25 vuoden käyttöiän jälkeen.

Käyttöiän lisäksi uusimista kannattaa harkita mahdollisen laitevian ilmetessä, tai kun lämmönkäyttö lisääntyy merkittävästi. Kaukolämpölaite on räätälöity kiinteistön ja käyttötarpeen mukaan, jolloin myös uusimisen kustannus vaihtelee.


LUE LISÄÄ


Lämminvesivaraajat


Lämminvesivaraajan vaihto kokonaispalveluna

Tarvittavat suojaukset tehdään ennen asennuksen aloitusta ja vedet tyhjennetään viemäriin.

Kokonaispalveluun sisältyvät tarvittavat putki- ja sähkötyöt.

Vanha lämminvesivaraaja viedään pois asianmukaiseen kierrätykseen ja lämmintä vettä tulee jo samana päivänä.


LUE LISÄÄ

Muut LVI-palvelut


Muihin LVI-palveluihimme kuuluu muun muassa:

  • Lämmityslaitteiden uusimiset
  • Lattialämmitykseen sekä patterilämmitykseen liittyvät työt
  • Muut tuntiveloituksella tehtävät LVI-työt

LUE LISÄÄ