Palvelut

Käyttövesiremontit


Uusi käyttövesiputkisto kestää vuosikymmeniä, nostaa talon arvoa ja pienentää vesivahingon riskiä. Sinun tarvitsee vain tehdä päätös, me hoidamme remontin toteutuksen sujuvasti alusta loppuun.

Nykyaikainen putkiremontti tehdään ensisijaisesti Uponorin komposiittiputkella pinta-asennuksena talon rakenteita rikkomatta. Putket asennetaan vanhan seinäpinnan päälle ja vain huoneiden väliset läpiviennit porataan. Putkien reitityksissä hyödynnetään mm. kalusteiden ylä- ja alasokkeleita. Tarvittaessa putket koteloidaan huomaamattomiksi.


LUE LISÄÄ
Käyttövesiremontit

Lämpöverkkoremontit

Lämpöverkkoremontit


Vesipatterien putkiston uusiminen alkaa olla ajankohtaista viimeistään, kun verkosto on 30 vuotta vanha. Patteriverkostoremontti tehdään usein käyttövesiremontin yhteydessä tai muutama vuosi sen jälkeen. Vesivahinkoa ei kannata jäädä odottelemaan vaan vaihdattaa putkistot, minkä jälkeen ne toimivat taas moitteettomasti vuosikymmeniä.

Lämpöverkkoremontissa voidaan uusia koko lämpöverkko pattereineen, tai tarvittaessa vain putkisto ja termostaatit. Vanha patteriverkosto on syytä tarkistaa lämmönlähdettä vaihdettaessa, jotta se välittää riittävän tehokkaasti lämpöä. Myös sähköpatterit voidaan vaihtaa kätevästi vesikiertoisiin.


LUE LISÄÄ

Muut LVI-palvelut


Kaukolämpölaitteiden uusiminen on ajankohtaista yleensä 20-25 vuoden käyttöiän jälkeen. Laitteiston ja sen osien kunto on kuitenkin syytä tarkistaa säännöllisesti, sillä niiden huolto tai vaihtaminen voi tulla ajankohtaiseksi ennen teknisen käyttöiän täyttymistä.

Käyttöiän lisäksi uusimista kannattaa harkita mahdollisen laitevian ilmetessä, tai kun lämmönkäyttö lisääntyy merkittävästi. Kaukolämpölaite on räätälöity kiinteistön ja käyttötarpeen mukaan, jolloin myös uusimisen kustannus vaihtelee.

Muihin LVI-palveluihin kuuluu myös tuntiveloituksella tehtävät työt.


LUE LISÄÄ
Kaukolämpöpaketit